محل تبلیغات شما

به‌ موجب ماده ۶ قانون تجارت، هر شرکتی که در اداره ثبت شرکت‌‌ها، به ثبت می‌رسد، مکلف است دفاتر پلمپ شده را دریافت نماید. بنابراین اولین اقدام پس از ثبت شرکت را می‌توان اخذ دفاتر پلمپ دانست.

پلمپ دفاتر 98

پس از تاسیس شرکت، باید ظرف دو ماه ضمن معرفی آن شرکت به اداره مالیات، نسبت به اخذ دفاتر پلمپ اقدام شود. همچنین در پایان سال مالی، پس از درج هزینه‌ها و درآمدها در ابتدای سال مالی بعدی، به دارایی تحویل داده می‌شود. این فرایند باید هر ساله برای همه شرکت‌ها تکرار شود. در صورتی‌که حتی یک سال اخذ دفاتر پلمپ انجام نشود، در آینده با مشکلات و جریمه مالیاتی روبرو می‌شوید.

دفاتر پلمپ در بیانی ساده شامل ریز هزینه‌ها و درآمدهای شرکت است که مهم‌ترین معیار محاسبه مالیات بر درآمد محسوب می‌شود.

عدم فعالیت شرکت مجوز عدم پلمپ نیست!

شرکت‌ها از لحظه ثبت، مم به دریافت دفاتر پلمپ سالانه‌ای هستند که قانون آن‌ها را مم کرده است. اما آیا شرکتی که هیج فعالیتی ندارد.

بهتر است بدانید که شرکتی که هیچ‌گونه فعالیتی ندارد، از پلمپ دفاتر معاف نیست. این دسته از شرکت‌ها باید دفاتر قانونی خود را دریافت نمایند ولی به صورت سفید به حوزه مالیاتی مربوط به محل کار خود تحویل دهند.

انواع دفاتر پلمپ

مطابق ماده ۶ قانون تجارت، دفاتر قانونی شامل دفتر رومه، دفتر کل، دفتر دارایی و دفتر کپیه می‌‌شود. کلیه تجارت باید نسبت به پلمپ دفاتر قانونی خود در پایان سال مالی اقدام کنند.

تمامی دفاتر قانونی تاجر احتیاج به پلمپ ندارند. در بین دفاتر قانونی اعلام شده توسط وزارت عدلیه، تنها دفتر رومه و دفتر کل باید پلمپ شوند. اکنون که با دفاتر پلمپ آشنا شدید، باید یادآور شویم که موسسه دانا محاسب پاسارگاد می‌تواند پلمپ دفاتر قانونی شما با هزینه مناسب و در کمترین زمان ممکن توسط کارشناسان حقوق‌‌دان انجام دهد.

حسابداری مالی چیست؟

هر آنچه درباره پلمپ دفاتر 98 نیاز است بدانید!

وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور میتواند حداکثر به مدت سه سال تقسیط نماید

دفاتر ,پلمپ ,دفتر ,قانونی ,شرکت ,سال ,دفاتر پلمپ ,دفاتر قانونی ,پلمپ دفاتر ,شرکتی که ,اخذ دفاتر ,پلمپ دفاتر قانونی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هدف گذاری و مدیریت زمان زندگی با آب عاشقونه های منو همسرم